Kasvohoidot

Kasvohoitojen yhteydessä voidaan tehdä myös kestovärjäykset ripsille ja kulmakarvoille. Kulmakarvojen kestovärjäys ja muotoilu tai ripsien kestovärjäys kasvohoidon yhteydessä on 15 e. Jos hoidon yhteydessä haluaa sekä kulmakarvojen että ripsien kestovärjäyksen, on hinta hoidon yhteydessä 25 e. Otathan kasvohoitoon tullessasi ylimääräiset korut pois (kaulakorut, rannekorut, isot korvakorut).


Bambuhoito

Tehokosteuttava Bambu- ja Aloe vera -kasvohoito

Kärsitkö ihon kuivuudesta sekä epämiellyttävästä kiristävästä tunteesta? Bambu- ja Aloe vera -uutteeseen pohjautuva erikoishoito kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja sopii siten kaikkien ihojen kosteuspitoisuuden palauttamiseen. Hoidossa on mm. kuivalle iholle soveltuva kuorinta, tehoampullit sekä kaksoiskosteuttava kollageeni-hyaluronihapponaamio. Hoidon jälkeen ihosi on täynnä kosteutta.

Suklaahoito

Stressiä vähentävä Suklaahoito

Ota herkullinen tauko arjesta! Suklaahoidossa yhdistyvät rentouttava hieronta (kaakaovoi ja appelsiinin eteerinen öljy), aisteja hivelevä suklaanaamio (aitoa tummaa 64 % suklaata) sekä raikas kaakaonektari. Suklaahoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti stressaantuneelle iholle. Hemmottele itseäsi tai lähimmäistäsi suklaahoidolla, joka saa ihosi hehkumaan.

Mustikkahoito

Mustikkahoito – herkälle ja couperoottiselle iholle

Bernard Cassiere haluaa hoitaa herkkää, ärtynyttä ja couperoottista ihoa rauhoittavilla mustikkatuotteilla. Herkälle iholle käytetään kasvohoidon yhteydessä mm. ihoa tehokkaasti rauhoittavaa elastista mustikkanaamiota. Mustikkalinjan tuotekehityksessä on huomioitu erityisesti meidät suomalaiset herkkäihoiset, sillä tuotekehitysprojektissa on ollut mukana suomalainen asiantuntija.

Sitruuna-minttuhoito

Sitruuna-minttukasvohoito seka- ja rasvaiselle iholle

Sitruuna-minttuhoito kasvoille on seka- ja rasvaisen ihon puhdistushoito, jonka tehtävä on tasapainottaa talin eritystä ja puhdistaa ihon epäpuhtauksia. Hoidon jälkeen iho on raikas ja pehmeä. Hoito on ihanteellinen kaikille, jotka kärsivät rasvaisen ihon mukanaan tuomista ongelmista, kuten epäpuhtauksista, liiallisesta talinerityksestä ja laajentuneista ihonhuokosista. Lopputuloksena on tasapainoinen, kirkas ja rauhoittunut iho.

Time Interceptor -kasvohoito

Time Interceptor- liftaava ja kiinteyttävä hoito aikuiselle iholle

Time Interceptor hoitaa jo ikääntynyttä ihoa kiinteyttäen, madaltaen juonteita ja silottaen ihon pintaa. Hoito on tarkoitettu tehtäväksi 40 ikävuodesta ylöspäin aina kun iho tarvitsee kiinteytystä ja kosteutta.

Veriappelsiinihoito

Energisoiva veriappelsiinikasvohoito

Energisoivassa ja puhdistavassa veriappelsiinikasvohoidossa yhdistyy hemmottelu ja tehokkuus. Hoito sisältää neljä energisoivaa vaihetta, jotka uudistavat ihoa, poistavat kuona-aineita ja antavat iholle uutta energiaa. Hoitolinjan aktiiviaineina ovat runsaasti C-vitamiinia sisältävät veriappelsiini ja mandariini. Hoidon päätteeksi iholle levitetään C-vitamiinitehotiiviste sekä energisoiva ihonpintaa tasoittava EE-voide (SK15), jotka ovat saatavana asiakkaalle myös kotikäyttöön.

Kasvohieronta

Helmi-kasvohoidot™

Kasvohoidot räätälöidään Sinun toiveiden ja ihon kunnon mukaan. Hoidosta voi saada hellävaraisen hemmottelevan tai tehokkaan puhdistavan. Hoidot perustuvat yksilöllisyyteen.


Puhdistava Helmihoito™ 1 h 15 min

Hoito sisältää alkupudistukset, kulmien siistimisen, syväpuhdistuksen laitehoitoa hyödyntäen, aktiivisten aineiden imeyttämisen, naamion sekä ihon suojauksen hoidon jälkeen.


Hemmotteleva Helmihoito™ 1 h 30 min

Hoito sisältää alkupuhdistukset, kulmien siistimisen, mahdollisen laitekäsittelyn, hieronnan, naamion sekä ihon suojauksen hoidon jälkeen.


Helmihieronta™ 1 h

Kasvohieronta sisältää alkupuhdistukset, pitkän hieronnan ihon tarpeiden mukaisilla tuotteilla sekä ihon suojauksen hieronnan jälkeen.