Laadukkaat tuotesarjat käytössäsi

Kauneuspiste Helmessä käytetään ainoastaan ensiluokkaisen laadukasta kosmetiikkaa. Voit hankkia kotiisi tuotteita samoista Bernard Cassiere, Dermalogica ja Toskani Cosmetics -tuotesarjoista, joita käytetään myös hoidoissa. Hoitolasta saat myös IsaDoran meikit ja Duroyn meikkaustarvikkeet.


Bernard Cassiere

Bernard Cassiere: ihonhoitotuotteet

Bernard Cassiere on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet pohjautuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin. Bernard Cassiere erottuu modernina ja nuorekkaana kauneushoitolasarjana, joka seuraa aikaansa ja avaa ammattikosmetiikan maailman ja korkean laadun.

www.bernardcassiere.fi

Dermalogica

Dermalogica: ihonhoitotuotteet

Kun Dermalogica kohtaa ihon, niin ihon terveys määritellään uudelleen. Dermalogica on sekä ihonhoidon ammattilaisten että kuluttajien ykkösvalinta maailmanlaajuisesti. Miksi? Koska Dermalogica on ollut sitoutunut saavuttamaan tuloksia ihonhoidossa jo yli 25 vuotta. Dermalogica tekee tämän koulutuksen, innovaation ja ammatillisten suositusten avulla, ei mainostamisen, röyhelöisten pakkausten, tyhjien lupausten tai ylimainonnan avulla.

www.dermalogica.fi

Toskani Cosmetics

Toskani Cosmetics

Toskani Cosmetics on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia yrityksiä lääketieteellisen kosmetiikan saralla. Sarja tarjoaa farmaseuttista laatua olevat medikaaliset kosmetiikkatuotteet ja hoitomenetelmät kaikkiin esteettisiin ongelmiin. Toskani antaa myös mahdollisuuden kosmetologeille hyödyntää medikaalisia tuotteita ihon vanhenemisen näkyviin merkkeihin sekä kasvojen ja vartalon esteettisiin ongelmiin. Toskani työskentelee puhtaimpien ja vain olennaisimpien ainesosien ja yhdistelmien kanssa varmistaakseen parhaan tuotteen ja pitääkseen kaikki mahdolliset ihon reaktiot niin pieninä kuin mahdollista, jotka antavat nopean ja tehokkaan avun monenlaisiin iho-ongelmiin sekä ihon nuorentamiseen.

www.toskanicosmetics.com

IsaDora

IsaDora: meikkituotteet

IsaDora-meikkituotteet ovat erittäin korkealaatuisia, mutta kuitenkin kohtuuhintaisia. Ne sisältävät korkealuokkaisia raaka-aineita, joiden ansiosta tuotteisiin ei ole tarpeen lisätä hajusteita. (Hajusteet saattavat aiheuttaa allergisia reaktioita). Tuotteiden ulkonäkö on tyylikäs, ja pakkaukset sinetöidään hygieenisistä syistä. Laaja tuotevalikoima sisältää runsaasti erilaisia sävyjä, trendikkäitä meikkikokoelmia ja uutuuksia. Hinnat voidaan pitää edullisella tasolla yksinkertaisen tehokkaan organisaation ansiosta, jolloin tuotanto saadaan mahdollisimman kustannustehokkaaksi.

www.isadora.com/fi

Duroy

Duroy: meikkisiveltimet ja muut meikkaustarvikkeet

Oy Duroy Ab on vuonna 1974 perustettu suomalainen perheyritys, jonka toimialana on kosmetiikka- ja maskeerausalan tuotteiden maahantuonti, suunnittelu, myynti ja välinekoulutus.

Valikoimiin kuuluu erittäin laaja valikoima meikkaussiveltimiä, ripsentaivuttimia ym. ehostukseen tarvittavaa oheismateriaalia.

Duroy®-tuotteet ovat laadukkaita ammattivälineitä ja kuitenkin edullisia kenen tahansa hankkia.

www.duroy.fi