Laadukkaat tuotesarjat käytössäsi

Kauneuspiste Helmessä käytetään ainoastaan ensiluokkaisen laadukasta kosmetiikkaa. Voit hankkia kotiisi tuotteita samoista Bernard Cassiere, Dermalogica ja Toskani Cosmetics -tuotesarjoista, joita käytetään myös hoidoissa. Hoitolasta saat myös IsaDoran ja Uoga Uogan meikit sekä Duroyn meikkaustarvikkeet.


Bernard Cassiere

Bernard Cassiere: ihonhoitotuotteet

Bernard Cassiere on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet pohjautuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin. Bernard Cassiere erottuu modernina ja nuorekkaana kauneushoitolasarjana, joka seuraa aikaansa ja avaa ammattikosmetiikan maailman ja korkean laadun.

www.bernardcassiere.fi

Dermalogica

Dermalogica: ihonhoitotuotteet

Kun Dermalogica kohtaa ihon, niin ihon terveys määritellään uudelleen. Amerikkalainen Dermalogica on sekä ihonhoidon ammattilaisten että kuluttajien ykkösvalinta maailmanlaajuisesti. Dermalogica on ollut sitoutunut saavuttamaan tuloksia ihonhoidossa jo lähes 30 vuotta. Dermalogica tekee tämän koulutusten, innovaation ja ammatillisten suositusten avulla, ei mainostamisen, hienojen pakkausten, tyhjien lupausten tai ylimainonnan avulla.

www.dermalogica.fi

Toskani Cosmetics

Toskani Cosmetics: medikaaliset kosmetiikkatuotteet

Toskani Cosmetics on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia yrityksiä lääketieteellisen kosmetiikan saralla. Espanjalainen sarja tarjoaa farmaseuttista laatua olevat medikaaliset kosmetiikkatuotteet ja hoitomenetelmät kaikkiin esteettisiin ongelmiin. Toskani antaa myös mahdollisuuden kosmetologeille hyödyntää medikaalisia tuotteita ihon vanhenemisen näkyviin merkkeihin sekä kasvojen ja vartalon esteettisiin ongelmiin. Toskani työskentelee puhtaimpien ja vain olennaisimpien ainesosien ja yhdistelmien kanssa varmistaakseen parhaan tuotteen ja pitääkseen kaikki mahdolliset ihon reaktiot niin pieninä kuin mahdollista, jotka antavat nopean ja tehokkaan avun monenlaisiin iho-ongelmiin sekä ihon nuorentamiseen.

www.toskanicosmetics.com

IsaDora

IsaDora: meikkituotteet

Ruotsalaiset IsaDora-meikkituotteet ovat erittäin korkealaatuisia, mutta kuitenkin kohtuuhintaisia. Ne sisältävät korkealuokkaisia raaka-aineita, joiden ansiosta tuotteisiin ei ole tarpeen lisätä hajusteita. Tuotteiden ulkonäkö on tyylikäs, ja pakkaukset sinetöidään hygieenisistä syistä. Laaja tuotevalikoima sisältää runsaasti erilaisia sävyjä, trendikkäitä meikkikokoelmia ja uutuuksia.

www.isadora.com/fi

Uoga Uoga

Uoga Uoga -mineraalimeikkituotteet

Liettualaisen Uoga Uogan kaikki tuotteet valmistetaan käsin pienissä erissä tuoreuden säilyttämiseksi. Tuotemerkin tarina sai alkunsa luonnon marjoista ja kahden äidin ystävyydestä. Alku oli vaatimaton; yrityksen perustajat, Lena ja Jovita, tekivät tuoreita kasvonaamioita aidoista marjoista ystävilleen ja tutuilleen.

Suomeksi ”Uoga Uoga” tarkoittaa ”Marja Marja”, niimpä Uoga Uogan tuotteissa tuoksuu ja tuntuu luonto ja marjat. Uoga Uogan mineraalimeikit käyttää ainoana Euroopassa Itämeren meripihkaa. Meripihka sisältää lukuisia antioksidantteja, jotka mm. hidastavat ihon ikääntymismisprosessia. Sarjan mineraalimeikit ovat kevyitä, mattaisia ja peittäviä, sekä soveltuvat erityisen hyvin rasvoittuvalle/ongelmaiholle.

Duroy

Duroy: meikkisiveltimet ja muut meikkaustarvikkeet

Oy Duroy Ab on vuonna 1974 perustettu suomalainen perheyritys, jonka toimialana on kosmetiikka- ja maskeerausalan tuotteiden maahantuonti, suunnittelu, myynti ja välinekoulutus.

Valikoimiin kuuluu erittäin laaja valikoima meikkaussiveltimiä, ripsentaivuttimia ym. ehostukseen tarvittavaa oheismateriaalia.

Duroy®-tuotteet ovat laadukkaita ammattivälineitä ja kuitenkin edullisia kenen tahansa hankkia.

www.duroy.fi