Tuotemerkit

Kauneuspiste Helmessä käytetään ainoastaan ensiluokkaisen laadukasta kosmetiikkaa. Voit hankkia kotiisi tuotteita samoista Bernard Cassiere, Dermalogica ja Toskani Cosmetics -tuotesarjoista, joita käytetään myös hoidoissa. Hoitolasta saat myös IsaDoran ja Uoga Uogan meikit sekä Duroyn meikkaustarvikkeet.


Kauneuspiste Helmi, FydraFacial-kasvohoito

HydraFacial-ihonhoitoteknologia

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

www.hydrafacial.fi

Bernard Cassiere

Bernard Cassiere-ihonhoito

Bernard Cassiere on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet pohjautuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin.

Se erottuu modernina ja nuorekkaana kauneushoitolasarjana, joka seuraa aikaansa ja avaa ammattikosmetiikan maailman ja korkean laadun.

www.bernardcassiere.fi

Dermalogica

Dermalogica-ihonhoito

Kun Dermalogica kohtaa ihon, niin ihon terveys määritellään uudelleen. Dermalogica on sitoutunut saavuttamaan tuloksia ihonhoidossa jo vuodesta 1986.

Amerikkalainen Dermalogica on sekä ihonhoidon ammattilaisten että kuluttajien ykkösvalinta maailmanlaajuisesti.

Sarjan tuotteet on kehitelty tehokkaiksi-ei ylellisiksi. Kaikki keinotekoiset ja yleisimmät allergeeneja aiheuttavat aineet on karsittu pois.

www.dermalogica.fi

Toskani Cosmetics

Toskani Cosmetics-medikaalinen ihonhoito

Toskani Cosmetics on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia yrityksiä lääketieteellisen kosmetiikan saralla. Espanjalainen sarja tarjoaa farmaseuttista laatua olevat medikaaliset kosmetiikkatuotteet ja hoitomenetelmät esteettisiin ongelmiin.

Tuotemerkki työskentelee vain puhtaimpien ja olennaisimpien ainesosien sekä yhdistelmien kanssa varmistaakseen parhaan tuotteen, ja pitääkseen kaikki mahdolliset ihon reaktiot niin pieninä kuin mahdollista. Tuotteet antavat nopean ja tehokkaan avun monenlaisiin iho-ongelmiin sekä ihon nuorentamiseen.

www.toskanicosmetics.com

IsaDora

IsaDora-meikkituotteet

Ruotsalaiset IsaDora-meikkituotteet ovat erittäin korkealaatuisia, mutta kuitenkin kohtuuhintaisia. Ne sisältävät korkealuokkaisia raaka-aineita, joiden ansiosta tuotteisiin ei ole tarpeen lisätä hajusteita.

Tuotteiden ulkonäkö on tyylikäs, ja pakkaukset sinetöidään hygieenisistä syistä. Laaja tuotevalikoima sisältää runsaasti erilaisia sävyjä, trendikkäitä meikkikokoelmia ja uutuuksia.

www.isadora.com/fi

Uoga Uoga

Uoga Uoga-mineraalimeikit

Liettualaisen Uoga Uogan kaikki tuotteet valmistetaan käsin pienissä erissä tuoreuden säilyttämiseksi. Tuotteet ovat aitoa luonnonkosmetiikkaa!

Suomeksi ”Uoga Uoga” tarkoittaa ”Marja Marja”, niimpä Uoga Uogan tuotteissa tuoksuu ja tuntuu luonto ja marjat. Uoga Uogan mineraalimeikit käyttää ainoana Euroopassa Itämeren meripihkaa. Meripihka sisältää lukuisia antioksidantteja, jotka mm. hidastavat ihon ikääntymismisprosessia.

Sarjan mineraalimeikit ovat kevyitä, mattaisia ja peittäviä, sekä soveltuvat erityisen hyvin rasvoittuvalle/ongelmaiholle.